Coola produkter i present

Att hitta den rätta födelsedagspresent kan vara en klurig historia. Coola produkter växer inte på träd och att hitta rätt i djungeln är något som kräver erfarenhet. Ett första steg kan vara att börja titta på nätet och försöka tänka ut vad personen skulle tänkas vilja ha. En hel del sajter tipsar om coola produkter som kan vara roliga, påhittiga och en aning konstiga. Det gäller att hitta coola produkter som är bra för miljön. I dagens samhälle vill ingen ha en present som gjort att regnskogen försvunnit ytterligare. Satsa på att det ska vara ekologiskt, i den mån det går.

Ett andra tips är att se till att de coola produkterna är gjorda på schyssta villkor. Presenterna ska inte vara tillverkade av barn eller av arbetare i Kina som får ett par ören i timmen. Kolla efter märkningen Fairtrade. Den coola produkten bör även ha en personlig vink. Gå inte in på sajter som säljer det alla andra har, utan leta dig fram till de unika hemsidorna. God choklad, kaffe, en nallebjörn och smycken är presenter som garanterat fungerar.

Ger du dig istället ut på stan kan du leta efter någonting som bekräftar eran vänskap. Gör ett vänskaphalsband i en guldsmedsbutik. Köp en snygg ram och sätt in ett foto på er två inuti. Hitta andra coola produkter i butiker som är har ett eget sortiment och köp någonting därifrån – det uppskattas alltid.